tincho-franco-AksmkMQTdik-unsplash

Om os

Lindebjerggaarden

Navnet Lindebjerggaarden fører lang tilbage i tiden, til da stedet blev drevet som et rigtigt landbrug. Lindebjerggaarden Bed & Breakfast er sted, hvor den personlige service, roen og naturen er i højsædet. Vi giver vores gæster en unik helhedsoplevelse i et smukke omgivelser, som er gennemrenoveret – alt sammen midt i den idylliske midtjyske natur! På grunden findes over 120 år gamle styrnet lindetræer. Vi er højt beliggende – i cirka 85 meters højde – så det giver en fantastisk udsigt over åbne marker og den flotteste solnedgang.

  • Hygge og afslapning
    Her har du virkelig mulighed for at koble af og komme helt ned i gear. Nyd livet på vores kæmpe træterrasse eller i vildmarksbadet. 
  • Lær at brygge øl
    Kombiner din ferie med at lære noget nyt. Det er ikke svært at brygge øl. Ølbrygningskurserne vil blive afholdt i vores flotte og inspirerende brygforretning. Book ølbrygningskurset her.
  • Vi bestræber os på
    Hos Lindebjerggaarden går vi meget op i bæredygtighed. Vi har snacks, brød og knækbrød som bliver lavet på mask, som er et overskudsprodukt fra ølbrygningen. Sengetøj, håndklæder, sæber, håndlotion og dyner er allergivenlige. Vi arbejder på at blive selvforsynende med strøm og varme. Vi har solceller til strøm og solfanger og jordvarme til opvarmning.

Kontakt os på telefon eller mail

Tlf.: 53880493

Send mail

Lindebjerggaarden Bed & breakfast

Vores Faciliteter